30% korting

Lever je oude pan in tijdens
de Tefal recycle wisselweken

Lever je oude pan in bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland en ontvang direct 30% kassakorting op een nieuwe Tefal pan. De oude ingeleverde pannen worden verzameld en vervolgens gerecycled door de firma Coolrec.
 

Actieperiode: 22 april t/m 12 mei 2019

 
Online verzilveren van voucher is mogelijk tot en met 19 mei 2019 op blokker.nl

Hoe werkt het?

Je kunt jouw oude pan (koekenpan, braadpan, kookpan...) inleveren bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland. Het maakt niet uit van welk merk het is en in welke staat het verkeert. Vervolgens krijg je 30% kassakorting bij aankoop van een nieuwe Tefal pan bij Blokker of Marskramer.

Een Tefal product aankopen via webshop blokker.nl?

Wil je via Blokker.nl deelnemen aan de actie? Ook dan lever je je oude pan in bij de Blokker of Marskramer winkel van jouw keuze. Hier ontvang je een unieke kortingscode. Deze kun je vervolgens invoeren op Blokker.nl en wordt de 30% korting op je nieuwe Tefal pan verrekend.
Ga voor meer informatie naar ‘Vraag & Antwoord’.

Welke nieuwe Tefal pan kies jij?

Blokker of Marskramer hebben verschillende pannenseries van Tefal. De 30% kassakorting krijg je op alle pannen van de volgende series van Tefal:

 • Authentic
 • Ceramic Control White*
 • Ceramic Control White Induction*
 • Character
 • Comfort Grip*
 • Duetto*
 • Early
 • Expertise*
 • Hero*
 • Ideal*
 • Inspiration*
 • Intuition*
 • Meteor
 • Plus
 • So Intensive*
 • So Recycled
 • Starters
 • Supreme Gusto
 • Talent Pro
 • The Reserve Collection*

* = internet only

Kies een nieuw Tefal strijkproduct

So Recycled pannenserie

Hoge prestaties en duurzaam.
Ontdek de Tefal So Recycled pannenserie: de beste combinatie tussen milieuverantwoord en uitzonderlijke resultaten. De body van de pannen is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. Hierdoor kunnen we de hoeveelheid productieafval drastisch verminderen en helpen we onze planeet te beschermen.

So Recycled Pannenserie

Afval bestaat niet!

Bijna 90% van de oude pan kan gerecycled en hergebruikt worden. Daarom is de oude pan niet aan het einde van zijn levenscyclus maar juist aan het begin ervan! Afval bestaat niet, vindt ook firma Coolrec; afvaldienstverlener, recycler en leverancier. Zij zijn gespecialiseerd in de recycling van afval en het scheiden van herbruikbare grondstoffen zoals aluminium en rvs.

De oude pan krijgt een nieuw leven!

Afval bestaat niet. Dat is waar ze bij Coolrec naar streven. Afval wordt niet gezien als het einde van een cyclus, maar juist als het begin ervan. Afval kan een tweede leven krijgen door het toe te passen als grondstof voor nieuwe producten. Een zo klein mogelijk gedeelte wordt gebruikt als brandstof (energie). Zo krijgt afval waarde. Hetzelfde zal gebeuren met de oude pannen. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de pannen zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten.

Vraag & antwoord

ACTIEVOORWAARDEN

Je kunt je oude pan (koekenpan, braadpan, kookpan,...) inleveren bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland. Vervolgens krijg je 30% korting bij aankoop van een nieuwe Tefal pan bij Blokker of Marskramer.

Deze actie geldt ook via Blokker.nl. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend.
Deze actie geldt van 22 april t/m 12 mei 2019. Via Blokker.nl kan de unieke kortingscode nog ingevuld worden t/m 19 mei 2019.
Je ontvangt tijdens de actieperiode bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland 30% korting op een nieuwe Tefal pan als je een oude pan inlevert. De korting geldt op de volgende pannenseries van Tefal: Starters, Plus, Early, Character, Meteor, Authentic, Supreme Gusto, Talent Pro en So Recycled. Op Blokker.nl ontvang je ook 30% korting op o.a. de Tefal series: So Intensive, Comfort Grip, Hero, Expertise, Duetto, Ideal, Inspiration, Intuition, The Reserve Collection, Ceramic Control White en Ceramic Control White Induction. De korting geldt niet op promotieseries.
Je ontvangt tijdens de actieperiode bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland 30% korting op een nieuwe Tefal pan als je een oude pan inlevert. De korting geldt op de volgende pannenseries van Tefal: Invissia, Starters, Plus, Early, Character, Meteor, Talent Pro en So Recycled. Op Blokker.nl ontvang je ook 30% korting op o.a. de Tefal series: Authentic, Supreme Gusto, So Intensive, Comfort Grip, Hero, Expertise, Duetto, Ideal, Inspiration, Intuition, The Reserve Collection, Ceramic Control White en Ceramic Control White Induction. De korting geldt niet op promotieseries.
De korting geldt alleen als je een oude pan inlevert in een Blokker of Marskramer winkel in Nederland.
Alle oude bak-, braadpannen en kookpannen kunnen meedoen, ongeacht het merk. Een pan is een product waar je eten in kunt bereiden op een warmtebron. Elektrische apparaten doen niet mee met deze actie. Andere pannen (zoals dakpannen, pannenlappen,...) doen ook niet mee met deze actie.
Nee, elke oude bak-, braad- of kookpan mag ingeleverd worden, ongeacht het merk.

OVER HET RECYCLINGPROCES

De oude pannen kunnen alleen ingeleverd worden bij een Blokker of Marskramer winkel in Nederland.
Het is niet mogelijk de oude pan via de website van Blokker in te leveren. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend. Deze actie geldt niet voor de externe partners op Blokker.nl. Bij Marskramer wordt de korting alleen in de winkel gegeven.
Nee, dat is dan niet meer mogelijk. Alle oude pannen worden namelijk verzameld op het distributiecentrum en vervolgens worden deze opgehaald door de firma Coolrec. De pannen worden namelijk gerecycled om vervolgens een mooi nieuw product van te maken.
De oude pannen worden verzameld op het distributiecentrum van Blokker of Marskramer. Vervolgens zal de firma Coolrec deze pannen ophalen en naar een van hun recyclingpunten brengen. Alle onderdelen en grondstoffen van de pannen zullen daar vervolgens worden gescheiden. Metalen zoals aluminium en rvs worden gebruikt voor nieuwe producten, zoals stofzuigers, bureaustoelen en fietsen! Ook de kunststoffen kunnen worden gescheiden naar soort en worden hergebruikt.
(zie ook het uitgebreide recyclefilmpje op Blokker.nl en Tefal.nl)
Afval bestaat niet. Dat is waar ze bij Coolrec naar streven. Afval wordt niet gezien als het einde van een cyclus, maar juist als het begin ervan. Afval kan een tweede leven krijgen door het toe te passen als grondstof voor nieuwe producten. Een zo klein mogelijk gedeelte wordt gebruikt als brandstof (energie). Zo krijgt afval waarde. Hetzelfde zal gebeuren met de oude pannen. De grondstoffen worden gescheiden en vervolgens hergebruikt voor nieuwe producten. Bijna 90% kan hergebruikt worden. Het recyclen van de pannen zorgt daarbij voor een significante hoeveelheid vermeden CO2-uitstoot ten opzichte van de inzet van primaire grondstoffen voor de productie van nieuwe producten.
Renewi is zowel afvaldienstverlener, recycler als leverancier van hoogwaardige secundaire grondstoffen. Het bedrijf zamelt afval in en bewerkt of verwerkt dat tot grondstoffen en energie. Coolrec is een onderdeel van Renewi en gespecialiseerd in recycling van kunststof en metaalcombinaties. De Coolrec-vestiging in Dordrecht zal de pannen gaan recyclen. Door recycling wint Coolrec secundaire grondstoffen terug als ijzer. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt in de productie van fietsen (zie ook het uitgebreide recyclefilmpje op Blokker.nl en Tefal.nl).
Alle onderdelen en grondstoffen van de pannen worden in de recyclingfabriek gesorteerd met behulp van verschillende machines en technieken. Bepaalde grondstoffen zoals aluminium en rvs worden gebruikt voor nieuwe producten, denk bijvoorbeeld aan een typisch Hollandse fiets (zie ook het uitgebreide recyclefilmpje op Blokker.nl en Tefal.nl).
Je kunt voor specifieke vragen over het recyclingproces van de pannen ook contact opnemen met Coolrec, een onderdeel van Renewi: Tel. 0031(0)40 8517 300 of via het contactformulier op de website:http://www.coolrec.com/advies.

Deze actie is een samenwerking van: