Appelcrumble
- Totale tijd 1u. 8min.
- 25min.
Bereiden - 43min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
12 mooie appels, Golden of Gala (800 à 850 g)
45 g boter
60 g suiker
90 g hele amandelen
420 g bloem
300 g boter
300 g suiker
240 g amandelpoeder
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Vul een kom met de ingrediënten voor de crumble en kneed met de vingertoppen tot een grof korrelig deeg.
420g bloem 300g boter 300g suiker 240g amandelpoeder
Stap 2 /5
Doe de boter in de vorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
45g boter
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 3 /5
Verdeel de gesmolten boter over de hele vorm en bestrooi met suiker.
45g boter
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 4 /5
Schil de appels, verwijder het klokhuis. Snij de appels in blokken en verdeel ze over de vorm. Verdeel hierover de amandelen. Bedek met de crumble. Plaats de vorm in de Cake Factory.
12 mooie appels, Golden of Gala (800 à 850 g) 90g hele amandelen
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 5 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Warm serveren. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.