Biscuittaart uit de Savoie
Tefal
Recept van Tefal

Biscuittaart uit de Savoie

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 35min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    15min.
  • Afkoelen
    5min.

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 4 Eieren

  • 80 g Suiker

  • 30 g Suiker

  • 35 g Bloem

  • 35 g Maizena

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.

  • 4 Eieren
  • 80g Suiker
  • 35g Bloem
  • 35g Maizena

Stap 2 /5

Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.

  • 4 Eieren
  • 30g Suiker

Stap 3 /5

Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 5 /5

Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760