Blinde kalfsvinken met cantharellensaus
Tefal
Recept van Tefal

Blinde kalfsvinken met cantharellensaus

ratings.0

0/5

  • Totale tijd 45min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /14

Laat de tomaten en de mozzarella goed uitlekken en snij de mozzarella in dunne schijfjes.

Stap 2 /14

Bestrooi de kalfslapjes aan elke kant met zout en peper. Leg op elk lapje vlees 4 basilicumblaadjes, 4 plakjes mozzarella en 3 tomaten.

Stap 3 /14

Rol de kalfslapjes op en zet de zogenoemde blinde vinken vast met een prikker.

Stap 4 /14

Smeer de blinde vinken in met koolzaadolie en leg ze in de ActiFry. Sluit vervolgens de deksel.

Stap 5 /14

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 6 /14

Maak ondertussen de cantharellen schoon en snij ze in kleine stukjes.

Stap 7 /14

Pel de ui en hak deze fijn. Haal de blinde vinken uit de ActiFry en voeg de gehakte ui toe aan de binnenpan. Sluit de deksel.

Stap 8 /14

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 9 /14

Voeg dan de cantharellen toe en sluit de deksel.

Stap 10 /14

Bak verder gedurende de aangegeven tijd.

Stap 11 /14

Overgiet met een beetje witte wijn en leng aan met de groentebouillon.

Stap 12 /14

Doe de blinde vinken opnieuw in de ActiFry en sluit de deksel weer.

Stap 13 /14

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Stap 14 /14

Voeg tot slot de room en de fijngehakte peterselie toe aan de saus, en kruid met zout, peper en komijn. Serveer met rijst.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760