Eenvoudige en snelle chocoladetaart
- Totale tijd 1u. 15min.
- 10min.
Bereiden - 55min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
750 g Suiker
750 g Bloem
3 Bakpoeder
105 g Cacao
30 g Vloeibare vanille
45 g Witte azijn
27 cl Olie
81 cl Water
3 Zout
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Meng in een kom de suiker, de bloem, het bakpoeder en het cacaopoeder. Meng door elkaar met een kleine garde om alle klontjes eruit te halen. Maak een putje en doe hier eerst de vanille en de azijn in, gevolgd door de olie en als laatst het water. Voeg een flinke snuf zout toe. Klop op tot het deeg homogeen is en geen klontjes meer bevat.
750g Suiker 750g Bloem 3 Bakpoeder 105g Cacao 30g Vloeibare vanille 45g Witte azijn 27cl Olie 81cl Water 3 Zout
Stap 2 /4
Giet in de ingevette en met bloem bestoven bakvorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Laat afkoelen, haal uit de vorm en smullen maar.