Gebraden lam met hazelnoot en munt, geserveerd met doperwtjes
- Totale tijd 0min.
- 0min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de hazelnoten in de ActiFry pan. Sluit de deksel.
Stap 2 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 3 /5
Smeer het lamsvlees in met de hazelnootolie en een beetje zout en peper. Hak de munt fijn.
Stap 4 /5
Haal de hazelnoten, als ze mooi geroosterd zijn, uit de ActiFry. Leg eerst de munt en daarna het vlees aan de kant van het handvat. Leg de erwtjes aan de andere kant, achterin de pan. Giet het water en de wijn erbij. Strooi de hazelnoten over het vlees. Sluit de deksel.
Stap 5 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.