Gemarineerde paprika's
- Totale tijd 4u. 27min.
- 15min.
Bereiden - 12min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 *rode puntpaprika's
2 *teentjes knoflook
5 el *rodewijnazijn
1 el *suiker
10 el *extra vierge olijfolie
4 el *gehakte peterselie
2 el *kappertjes
*zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
*Begin met het wassen en drogen van de paprika's.
Stap 2 /6
*Plaats ze in de Easy Fry met de plaat. Begin met bakken.
Stap 3 /6
*Zet de paprika's opzij in een bakje.
Stap 4 /6
*Terwijl ze afkoelen, maak je de marinade. Meng de rode wijnazijn, olijfolie, gehakte knoflook, suiker, zout, peper en peterselie in een bakje.
Stap 5 /6
*Laat de paprika's voor het serveren minstens 4 uur marineren in de koelkast, zodat de smaken goed mengen.
Stap 6 /6
*Serveer de paprika's als voor- of bijgerecht. Strooi vlak voor het serveren in azijn ingelegde kappertjes over de paprika's.