Gepaneerde garnalen
- Totale tijd 20min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Toebehoren
Snacking
Bereiding
Stap 1 /9
Pel de scampi. Laat het uiteinde van de schaal, bij de staart eraan.
Stap 2 /9
Doe de bloem, de eieren en het paneermeel in drie afzonderlijke kommen.
Stap 3 /9
Klop de eieren los.
Stap 4 /9
Neem een garnaal en haal door de bloem. Haal hem eruit en klop af op de rand van een kom om de overtollige bloem te verwijderen.
Stap 5 /9
Haal hem door het ei zodat alle kanten bedekt zijn. Tik zachtjes af om het overtollige ei te verwijderen.
Stap 6 /9
Haal nu door het paneermeel. Bedek goed aan alle kanten. Druk indien nodig aan om het paneermeel vast te hechten. Zet apart. Herhaal dit voor alle scampi.
Stap 7 /9
Smeer de gepaneerde scampi aan beide kanten met een kwastje in met olie. Zet de ingeoliede scampi 30 min. in de koelkast.
Stap 8 /9
Laat het apparaat volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 9 /9
Doe de scampi voorzichtig in het snackmandje in de ActiFry®. Probeer ze in één laag te leggen. Bak volgens de aangegeven tijd.