Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Hartige pannenkoek plank met dipkaas

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 30min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    10min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

  • 4 eieren

  • 250 g bloem

  • 750 ml melk

  • 1 camembert

  • 3 plakjes rauwe ham

  • 80 g geraspte mozzarella

  • 3 plakjes achterham

  • 80 g geraspte (oude) kaas

  • 3 plakjes Pain d'Ardenne

  • 80 g champignons

  • rucola

  • zout

  • peper

Bereiding

Stap 1 /7

Plaats de camembert in het midden van je Tefal Ingenio koekenpan zonder handvat of in een ovenschaal en zet hem 10 minuten in de oven op 180°C.

Stap 2 /7

Meng de bloem, de eieren, het zout en de peper en giet er al roerend de melk bij om een ​​pannenkoekenbeslag te verkrijgen. Bak 9 pannenkoeken in een pannenkoekpan. Bak de champignons in een andere koekenpan.

Stap 3 /7

Verdeel de geraspte mozzarella en de plakken rauwe ham op 3 van de 9 pannenkoeken en vouw deze dicht zoals op de foto.

Stap 4 /7

Verdeel de geraspte kaas en de plakken achterham ham op weer 3 pannenkoeken en vouw dicht.

Stap 5 /7

Leg de rucola, de champignons en de plakjes Pain d'Ardenne op de laatste 3. Vouw ook deze pannenkoeken dicht.

Stap 6 /7

Schik alle pannenkoeken in de Ingenio pan of in een schaal zoals op de foto, zodat ze rondom de camembert liggen. Bak opnieuw gedurende 8 minuten op 170°C in de oven.

Stap 7 /7

Serveer direct en geniet ervan door de pannenkoeken in de gesmolten kaas te dopen. Je kunt de camembert eventueel ook vervangen door bijvoorbeeld brie.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759