Italiaanse cake met mascarpone en droge rozijnen
Tefal
Recept van Tefal

Italiaanse cake met mascarpone en droge rozijnen

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u. 3min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    33min.
  • Afkoelen
    15min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 9 Kleine eieren

  • 435 g Mascarpone

  • 435 g Suiker

  • 435 g Bloem

  • 3 Bakpoeder (15 g)

  • 270 g Droge rozijnen

  • 6 Amandelschaafsel

  • 3 Zout

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Vet de vorm in en strooi het amandelschaafsel op de bodem.

  • 6 Amandelschaafsel
  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 2 /5

Zeef de bloem en het bakpoeder, en meng ze door elkaar zodat het bakpoeder goed verspreid wordt.

  • 435g Bloem
  • 3 Bakpoeder (15 g)

Stap 3 /5

Doe de mascarpone, de suiker en drie snufjes zout in een kom en meng door elkaar met een spatel. Klop vervolgens nog enkele seconden. Voeg al roerend de eieren een voor een toe. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Klop flink. Voeg de rozijnen toe en roer met een soepele spatel waarbij je goed langs de randen van de kom gaat.

  • 9 Kleine eieren
  • 435g Mascarpone
  • 435g Suiker
  • 435g Bloem
  • 3 Bakpoeder (15 g)
  • 270g Droge rozijnen
  • 3 Zout

Stap 4 /5

Giet het beslag in de vorm en zet deze in de Cake Factory.

  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 5 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Laat afkoelen en smullen maar.

Schaal SS-185673

Handig!

€ 10,60

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Onmisbaar!

€ 5,00

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Referentie permanent uitverkocht

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Referentie permanent uitverkocht

Ovenrooster SS-185760