Kleine kruidbroodjes
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
320 g Bloem
1 tl Bakpoeder
2 Kruiden voor kruidbrood
12 cl Melk
340 g Vloeibare honing
80 g Basterdsuiker
120 g Boter
4 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de bloem met het bakpoeder, de kruiden en het zout.
320g Bloem 1tl Bakpoeder 2 Kruiden voor kruidbrood 4 Zout
Stap 2 /5
Verwarm in een pan de melk, honing en basterdsuiker. Voeg de boter in kleine stukjes toe en roer van het vuur af door het mengsel. Giet dit mengsel in een kom.
12cl Melk 340g Vloeibare honing 80g Basterdsuiker 120g Boter
Stap 3 /5
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormpjes en plaats ze in de Cake Factory.
Bakvorm voor 6 mini cakes
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Haal de broodjes uit de vorm en laat ze in een plastic zak afkoelen om het vocht te bewaren.