Mexicaanse mais
Tefal
Recept van Tefal

Mexicaanse mais

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 22min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    12min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

8 personen

  • 8 Vacuümverpakte maiskolven

  • 2 el koolzaadolie

  • Zout, peper

  • 4 Limoenen

  • 60 g Mayonaise

  • 60 g Crème fraîche

  • 2 tl Knoflookpoeder

  • 2 tl Uienpoeder

  • 15 g Koriander

  • 150 g Verkruimelde feta

  • Gerookte paprikapoeder

Toebehoren

  • Grillen
    Grillen

Bereiding

Stap 1 /7

Plaats de grillplaat in het apparaat zet de GRILL-stand aan op 200 °C om 10 minuten voor te verwarmen.

  • Grillen

Stap 2 /7

Bestrijk de maiskolven met koolzaadolie en kruid met zout en peper.

Stap 3 /7

Leg als het apparaat voorverwarmd is de maiskolven in de kom en zet het GRILL-programma 6 minuten aan op 200 °C.

  • Grillen

Stap 4 /7

Pers de citroensap in een kom en vermeng met mayonaise, crème fraîche, knoflook en uienpoeder.

Stap 5 /7

Keer de mais na 6 minuten om en kook nog eens 6 minuten.

  • Grillen

Stap 6 /7

Haal de maiskolven aan het einde van het programma uit het apparaat (pas op dat u zich niet verbrandt) en bestrijk ze met de saus.

Stap 7 /7

Leg ze op een plaat en bestrooi met koriander, verkruimelde feta en gerookte paprikapoeder.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760