Mini chocoladecakes
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
3 Ei
160 g Halfgezouten boter
160 g Suiker
130 g Bloem
30 g Cacao
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de boter in een kom en zet in de Cake Factory.
160g Halfgezouten boter
Stap 2 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 3 /7
Scheid ondertussen de eiwitten en eierdooiers en verdeel de suiker in 2 gelijke porties.
3 Ei 160g Suiker
Stap 4 /7
Klop de eierdooiers met de helft van de suiker los. Voeg al roerend de gesmolten boter beetje voor beetje toe. Voeg de bloem en de cacao toe en meng met een houten lepel.
3 Ei 160g Halfgezouten boter 160g Suiker 130g Bloem 30g Cacao
Stap 5 /7
Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze goed stevig zijn, voeg je de rest van de suiker toe en klop je nog 30 seconden.
3 Ei 160g Suiker
Stap 6 /7
Meng de eiwitten in 3 delen met het eerste mengsel. Giet het beslag in de cakevormen en zet in de Cake Factory.
3 Ei
Bakvorm voor 6 mini cakes
Stap 7 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat enkele minuten afkoelen en haal uit de vorm. Smullen maar!