Pizza margherita
- Totale tijd 22min.
- 10min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (20)
Easy Fry Silence EY552D 5L stille airfryer Easy Fry Dual XXL EY9428 11L Dual Air Fryer zwart Easy Fry & Grill Precision XL EY505D 4,6L 2-in-1 heteluchtfriteuse Easy Fry & Grill XXL EY8018 6,5L 2-in-1 heteluchtfriteuse - met uitneembare verdeler Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
1 persoon
0.5 Tomaat
75 g Mozzarella
1 el Tomatencoulis
1 Pizzadeeg
1 el Geraspte Parmezaanse kaas
1 el Olijfolie
Enkele basilicumblaadjes
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Snijd de mozzarella in plakjes. Breng de tomatencoulis op smaak met zout en peper. Vet de standaard bakplaat in met olie en leg er het pizzadeeg op.
Stap 2 /4
Verdeel de tomatencoulis over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Leg de plakjes tomaat op het deeg en zorg ervoor dat ze elkaar een beetje overlappen. Beleg met de plakjes mozzarella. Bestrooi met de Parmezaanse kaas. Besprenkel met een scheutje olijfolie.
Stap 3 /4
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 4 /4
Werk af met enkele verse basilicumblaadjes. Serveer direct met een rucolasalade gekruid met olijfolie en balsamicoazijn.