Pizza met flespompoen
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
10 g Bloem
100 g Puree van flespompoen
120 g Mozzarella
80 g Gerookt spek
1 el Olijfolie
2 el Verse salieblaadjes
0.5 tl Nootmuskaat
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat. Verdeel de puree gelijkmatig over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte mozzarella over de puree van flespompoen. Verdeel het gerookte spek over de kaas. Breng op smaak met salie, nootmuskaat, zout en peper en besprenkel daarna met olijfolie.
Stap 2 /5
Start het kookproces.
Stap 3 /5
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 4 /5
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.
Stap 5 /5
Laat de pizza een paar minuten rusten voordat je hem in stukjes snijdt en serveert.