Vegan en glutenvrije vloeibare chocoladecakejes
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
18 cl Olie
16 cl Sojamelk
210 g Suiker
600 g Chocolade
30 g Bloem
180 g Bloem
3 Zout
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Hak de chocolade fijn en doe in een kom.
600g Chocolade
Stap 2 /6
Breng de olie al kloppend aan de kook met de boekweitmeel en de zout. Voeg de sojamelk en de suiker toe en blijf kloppen totdat het mengsel dik is.
18cl Olie 16cl Sojamelk 210g Suiker 30g Bloem 3 Zout
Stap 3 /6
Giet op de chocolade, laat 1 minuut rusten en klop zachtjes totdat de chocolade is gesmolten. Voeg de rest van de bloem toe. Meng door elkaar.
180g Bloem
Stap 4 /6
Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 5 minuten rusten voor je ze uit de vorm haalt en wacht niet te lang met opeten om te genieten van de vloeibare binnenkant.