Vegetarische gevulde courgettes
- Totale tijd 36min.
- 15min.
Bereiden - 21min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
1 Middelgrote courgette
1 Gehakte tomaat
0.5 Rode paprika, in blokjes gesneden
0.25 Jalapeño, in kleine stukjes gesneden
0.5 tl Knoflookpoeder
0.5 tl Chilipoeder
0.5 tl Gedroogde oregano
40 g Geraspte kaas
0.5 el Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /3
Was de courgettes, snijd de uiteinden eraf en snijd ze in de lengte doormidden. Neem een lepel om alle zaadjes uit het midden van de courgettes te verwijderen. Meng de tomaten, de rode paprika, de jalapeño, de kruiden, de helft van de geraspte kaas en de olijfolie in een kom. Plaats de vulling in het midden van elke courgette en zorg ervoor dat deze over de hele lengte lichtjes bol staat. Bestrooi met het resterende kaasmengsel.
Stap 2 /3
Leg ze in het apparaat voorzien van de plaat. Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 3 /3
Dien onmiddellijk op en serveer met rijst.