Wrap met kip
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
6 g Mosterd
2 el Sojasaus
900 g Kipreepjes
2 Grote wortels
1 Komkommer
200 g Roomkaas
2 el Mayonaise
6 g Fijngehakte bieslook
Zout, peper
8 Tortilla wraps
16 bladje Sla
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de mosterd met de sojasaus en bedek de kipreepjes met het mengsel.
Stap 2 /5
Vul de tank met water. Plaats de plaat in de kom en leg de kipreepjes op de plaat. Laat de reepjes elkaar zo min mogelijk overlappen. Zet het STOOM-programma aan voor 15 minuten.
Stap 3 /5
Haal aan het einde van het programma de kip uit de kom en laat afkoelen.
Stap 4 /5
Schrap ondertussen de wortel en halveer. Snijd elke helft in de lengte in dunne plakjes die u vervolgens in lange repen snijdt. Herhaal dit met de komkommer. Meng de roomkaas met de mayonaise, bieslook, een beetje zout en wat peper.
Stap 5 /5
Leg op de onderste helft van de tortilla's wat blaadjes sla, enkele groentereepjes, wat stukjes kip en een beetje witte saus. Vouw de randen van de tortilla's naar binnen en rol stevig op. Snijd elke tortilla door midden.