Yoghurtcake
- Totale tijd 1u. 5min.
- 15min.
Bereiden - 50min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 Eiwitten
150 g Suiker
Vet een cakevorm in en bestrooi met wat bloem
2 Eidooiers
125 g Gezeefde yoghurt
85 g Zachte, licht gezouten boter
150 g Gezeefde bloem
0.5 zakje Bakpoeder
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Klop de eiwitten stijf. Voeg de helft van de suiker toe en maak een meringue. Zet aan de kant. Vet een cakevorm in en bestrooi met wat bloem.
Stap 2 /3
Meng de rest van de suiker, eidooiers, yoghurt en boter door elkaar. Voeg de bloem en gist toe en de opgeklopte eiwitten. Schenk in de vorm.
Stap 3 /3
Plaats de grillplaat in het apparaat. Plaats de vorm in de kom van het apparaat. Bak 50 minuten op de DESSERT-stand op 160°C. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: zet de vorm op de grillplaat op het middelste rooster van de Easy Fry Oven & Grill. Sluit de deur. Bak 50 minuten op de DESSERT-stand op 160°C.