Zalmfilet met rucolapesto
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
2 stuk zalmfilets
1 handvol rucola
50 g Parmezaanse kaas
1 el pijnboompitjes
1 stuk teentje knoflook
zout
peper
olijfolie
Bereiding
Stap 1 /4
Was de zalmfilet en dep droog. Wrijf licht in met olijfolie.
Stap 2 /4
Rooster de pijnboompitjes kort zonder olie in de pan.
Stap 3 /4
Was en droog de rucola en maal samen met de Parmezaanse kaas, knoflook, pijnboompitjes en wat zout en peper met de staafmixer. Schenk er rustig aan de olijfolie in totdat het mengsel romig is.
Stap 4 /4
Gril de zalmfilets op het programma Vis en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rucolapesto.