Zalmfilet met rucolapesto
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
2 stuk zalmfilets
1 handvol rucola
50 g Parmezaanse kaas
1 el pijnboompitjes
1 stuk teentje knoflook
zout
peper
olijfolie
Bereiding
Stap 1 /4
Was de zalmfilet en dep droog. Wrijf licht in met olijfolie.
2stuk zalmfilets olijfolie
Stap 2 /4
Rooster de pijnboompitjes kort zonder olie in de pan.
1el pijnboompitjes
Stap 3 /4
Was en droog de rucola en maal samen met de Parmezaanse kaas, knoflook, pijnboompitjes en wat zout en peper met de staafmixer. Schenk er rustig aan de olijfolie in totdat het mengsel romig is.
1handvol rucola 50g Parmezaanse kaas 1el pijnboompitjes 1stuk teentje knoflook snuifje zout snuifje peper olijfolie
Stap 4 /4
Gril de zalmfilets op het programma Vis en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rucolapesto.
2stuk zalmfilets