Rooster SS-185685
Onmisbaar!
Verzonden door Tefal Accessoires
Prijs € 5,00
Op voorraad
Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Gratis verzending vanaf €50
2 ovenlading
2 Eiwitten
50 g Suiker
50 g Poedersuiker
60 cl Hazelnootijs
120 g Chocoladerasp
30 cl Vloeibare room
300 g Mascarpone
70 g Poedersuiker
Stap 1 /10
Klop de eiwitten stijf. Voeg wanneer de eiwitten stijf zijn de suiker toe en blijf kloppen.
Stap 2 /10
Voeg vervolgens de poedersuiker toe en blijf kloppen totdat het mengsel glad en glanzend is.
Stap 3 /10
Knip een stuk bakpapier uit en leg dit op de bodem van de Cake Factory-vorm. Smeer de meringue op het bakpapier tot een enkele laag van 1 tot 2 cm dik. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /10
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /10
Laat volledig afkoelen en hard worden voordat je de meringue voorzichtig loshaalt.
Stap 6 /10
Haal 30 minuten van tevoren het ijs uit de diepvries.
Stap 7 /10
Leg ondertussen een vel bakpapier in de cakevorm. Snijd de plak meringue in 3 repen van dezelfde breedte.
Stap 8 /10
Vul de bodem van de cakevorm met ijs zodra deze zacht is. Leg er een reep meringue over. Maak een tweede laag ijs. Leg daar 2 repen meringue op. Strooi er gekarameliseerde hazelnootkruimels over. Bedek dit met ijs. Doe er folie overheen en zet 2 uur in de diepvries om goed hard te laten worden.
Stap 9 /10
Klop in de tussentijd de vloeibare room, de mascarpone en het poedersuiker tot slagroom.
Stap 10 /10
Haal de ijstaart uit de diepvries. Haal uit de vorm. Versier met de slagroom en de rest van de hazelnootkruimels. Zet terug in de diepvries totdat je de taart serveert.
De producten kunnen worden verzonden vanuit 2 magazijnen:
Verzonden door Tefal Shop
Verzonden door Tefal Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit 2 magazijnen te combineren in dezelfde bestelling.