Feta and beetroot pasta sauce - Recepten Blend up | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Feta and beetroot pasta sauce

Beoordeling met vijf sterren (gemiddeld)

5 /5 -

  • Totale tijd 6min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    1min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

8 personen

  • 150 g Gekookte rode biet

  • 160 g Feta

  • 8 cl Water

  • 5 cl Magere room

  • 2 teentje Knoflook

  • 3 cl Olijfolie

  • 2 Citroen

  • 2 el Tahini (sesampasta)

  • 4 el Hazelnoten

  • 2 el Rozemarijn

  • Zout en peper

Toebehoren

  • 400 mL drinkfles
    400 mL drinkfles
  • 700 mL drinkfles
    700 mL drinkfles

Bereiding

Stap 1 /4

Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de citroenen.

  • 150g Gekookte rode biet
  • 160g Feta
  • 8cl Water
  • 5cl Magere room
  • 2teentje Knoflook
  • 3cl Olijfolie
  • 2 Citroen
  • 2el Tahini (sesampasta)
  • 4el Hazelnoten
  • 2el Rozemarijn
  • Zout en peper

Stap 2 /4

Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de rode biet. Hou de helft van de feta, de fijngemalen hazelnoten en de rozemarijn voor later: deze dienen om het gerecht te garneren.

  • 150g Gekookte rode biet
  • 160g Feta
  • 8cl Water
  • 5cl Magere room
  • 2teentje Knoflook
  • 3cl Olijfolie
  • 2 Citroen
  • 2el Tahini (sesampasta)
  • Zout en peper

Stap 3 /4

Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!

Stap 4 /4

Als het mengsel te dik is, voeg dan meer olie toe en mix opnieuw. Breng op smaak. Dien op met je lievelingspasta en doe er wat van de overgebleven feta, fijngemalen hazelnoten en rozemarijn bovenop.

  • 160g Feta
  • 4el Hazelnoten
  • 2el Rozemarijn