Zalm met romige dille saus
- Totale tijd 27min.
- 15min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
0.75 tros Dille
1 Kleine witte ui
1.5 el Citroensap
1.5 teentje Teentje knoflook
7.5 cl Olijfolie
17.5 cl Room
6 Zalmfilet
Zout, peper
Toebehoren
Normaal rooster
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de dille, ui, citroensap en rasp, knoflook, olie, room, zout en peper in een blender.
Stap 2 /5
Breng de zalm op smaak.
Stap 3 /5
Plaats ze in het apparaat met de standaardplaat en bedek met de helft van de saus. Selecteer het programma.
Stap 4 /5
Start het kookproces.
Stap 5 /5
Serveer de zalm met de resterende saus.
