voedselbank-header-1600x300.jpg

Tefal steunt Voedselbanken Nederland

Vanuit Tefal is het onze missie om producten en diensten te bieden die je helpen te genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden en die de dagelijkse taken voor jezelf, je gezin en je vrienden makkelijker maken.

Niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Ruim 1 miljoen mensen leven in Nederland beneden de armoedegrens. Daarom willen wij vanuit Tefal een gezonde maaltijd toegankelijk maken voor elk gezin in Nederland. Dat is de sociale missie van Tefal en om deze ambitie te realiseren, heeft Tefal de samenwerking met de Voedselbank geïntensiveerd door een meerjarige samenwerkingsovereenkomst te ondertekenen.

Jij shopt, wij doneren ❤️

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom helpen wij bij elke bestelling vanaf €75 in onze shop, één gezin voor een week aan maaltijden via een donatie aan Voedselbank Nederland. Zo helpen we meer gezinnen aan een gezonde maaltijd. Dit kost jou als shopper niks extra's. Op deze manier willen we vanuit Tefal ons steentje bijdragen aan de Voedselbank en alle gezinnen die hier gebruik van maken.

TEFAL_LOGO VOEDSELBANK_BALK.jpg

De cijfers

De tussenstand

3.816 gezinnen geholpen*

Dankzij jullie hebben we al 3.816 gezinnen kunnen helpen aan een gezonde maaltijd via de Voedselbank.

* Op 8 maart 2022

  Over de voedselbank

  "In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de diegene die het financieel echt even niet redden door ze tijdelijk te voorzien van voedselhulp. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn." ‐ Voedselbanken Nederland

  voedselbank.jpg

  Tefal tegen Voedselverspilling

  Naast de samenwerking met de Voedselbank, proberen we vanuit Tefal tevens om voedselverspilling te verminderen. Zo steunen wij de Stichting tegen Voedselverspilling en geloven we dat onze producten zoals onze vershoudbakjes en thermosbekers en -drinkflessen, bijdragen aan minder verspilling van voedsel.

  Tip: kom je nou nét niet aan die €75 voor een donatie? Voeg in de check-out dan een Tefal vershoudbakje toe. Zo help jij ook mee aan minder voedselverspilling.

  logo-no-waste-900.jpg