Cake met gecondenseerde melk
- Totale tijd 1u. 10min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
225 g Boter
1200 g Gecondenseerde melk
12 Ei
450 g Bloem
3 Bakpoeder
Muscaat
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de boter in een kom. Zet de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
225g Boter
Stap 2 /4
Meng ondertussen in een kom de eieren met de gecondenseerde melk en roer met een houten lepel. Voeg de bloem toe, het bakpoeder en een beetje vers geraspte muscaatnoot. Roer met een houten lepel en later nog een paar keer met de garde. Voeg de gesmolten boter toe. Klop enkele seconden flink door en giet het beslag in de ingevette en met bloem bestoven vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
225g Boter 1200g Gecondenseerde melk 12 Ei 450g Bloem 3 Bakpoeder Muscaat
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 4 /4
Laat de cake afkoelen en haal uit de vorm.