Cakejes met vloeibare frambozenvulling
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
340 g Bloem
2 Bakpoeder
1 tl Natriumbicarbonaat
140 g Suiker
280 g Yoghurt
10 cl Olie
2 cl Citroensap
2 Zout
700 g Verse frambozen
Poedersuiker
80 g Jam
80 g Frambozen
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /6
Zeef boven een kom de bloem, het bakpoeder en het bicarbonaat.
340g Bloem 2 Bakpoeder 1tl Natriumbicarbonaat
Stap 2 /6
Klop in een andere kom de suiker, de yoghurt, de olie, het citroensap en het zout. Giet beide mengsels bij elkaar.
140g Suiker 280g Yoghurt 10cl Olie 2cl Citroensap 2 Zout
Stap 3 /6
Prak met een vork de frambozen, samen met de frambozenjam. Zet koud weg.
700g Verse frambozen 80g Jam
Stap 4 /6
Vul iedere vorm voor de helft met deeg. Doe in het midden de frambozenvulling en bedek met de rest van het deeg. Zet de muffinvorm in de Cake Factory.
700g Verse frambozen
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 10 minuten afkoelen en haal vervolgens uit de vorm. Versier met poedersuiker en verse frambozen.
140g Suiker 700g Verse frambozen