Cooki CheeseCake
- Totale tijd 2u. 17min.
- 30min.
Bereiden - 47min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
Deeg:
150 g boter
80 g bloem
300 g cookies met stukjes chocolade
Vulling:
1200 g roomkaas
6 eieren
300 g suiker
300 g crème fraîche
40 g bloem
200 g stukjes chocolade
Chocoladesaus:
150 g smeltchocolade in stukken
18 cl crème fraîche
20 g boter
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /8
Smelt de boter. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
150g boter
Stap 2 /8
Verkruimel in een kom de cookies door ze met een glas te pletten. Voeg de bloem en gesmolten boter toe. Meng met een vork door elkaar.
150g boter 80g bloem 300g cookies met stukjes chocolade
Stap 3 /8
Leg een rechthoekig stuk bakpapier in de grote taartvorm. Giet daar het cookiedeeg op en duw met een glas aan. Zet het vuur uit.
150g boter 80g bloem 300g cookies met stukjes chocolade
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 4 /8
Meng in dezelfde kom de roomkaas met de suiker. Voeg al kloppend de crème fraîche toe. Voeg de eieren toe en klop. Voeg als laatste de bloem toe, klop en meng de stukjes chocolade erdoorheen. Giet in de vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
1200g roomkaas 6 eieren 300g suiker 300g crème fraîche 40g bloem 200g stukjes chocolade
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 5 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /8
Laat de cheesecake tot kamertemperatuur afkoelen. Haal de cheesecake uit de vorm en zet hem op een serveerbord.
Stap 7 /8
Doe de ingrediënten voor de chocoladesaus in een kom. Plaats de kom in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
150g smeltchocolade in stukken 18cl crème fraîche 20g boter
Stap 8 /8
Maak er met een garde een glad geheel van. Giet over de CookiCheeseCake. Zet koel weg.