Frambozen-pistachetaart
- Totale tijd 1u. 5min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
4 Eieren
300 g Suiker
40 g Pistachepasta
250 g Gewone yoghurt
10 cl Neutrale olie (100 g)
2 cl Citroensap (20 g)
400 g Bloem
2 Bakpoeder (10 g)
100 g Ongezouten, zeer fijn gehakte pistachenootjes
300 g Gewassen frambozen
Hele pistachenootjes
Frambozen
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de eieren en de suiker in een kom en klop flink totdat het mengsel licht wit wordt.
4 Eieren 300g Suiker
Stap 2 /6
Voeg de pistachepasta toe en klop om deze goed op te nemen. Voeg de yoghurt, de citroensap en de olie toe en meng goed door elkaar.
40g Pistachepasta 250g Gewone yoghurt 10cl Neutrale olie (100 g) 2cl Citroensap (20 g)
Stap 3 /6
Voeg de bloem met het bakpoeder en de gehakte pistachenootjes toe en klop flink.
400g Bloem 2 Bakpoeder (10 g) 100g Ongezouten, zeer fijn gehakte pistachenootjes
Stap 4 /6
Voeg de frambozen toe en meng voorzichtig met de spatel om ze niet te breken. Giet in de ingevette bakvorm. Leg enkele frambozen en hele pistachenootjes op het beslag. Plaats de vorm in de Cake Factory.
300g Gewassen frambozen Hele pistachenootjes Frambozen
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 6 /6
Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.