Genoise met jam
Tefal
Recept van Tefal

Genoise met jam

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 40min.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

3 ovenlading

  • 12 Eieren

  • 375 g Suiker

  • 375 g Bloem

  • 3 Bakpoeder

  • 300 g Jam

Toebehoren

  • Cake Factory antiaanbakvorm
    Cake Factory antiaanbakvorm

Bereiding

Stap 1 /5

Meng het bakpoeder met de bloem in een kom.

  • 375g Bloem
  • 3 Bakpoeder

Stap 2 /5

Klop met een mixer de eiwitten stijf. Voeg als ze stevig zijn de suiker, de eierdooiers en de bloem toe.

  • 12 Eieren
  • 375g Suiker
  • 375g Bloem

Stap 3 /5

Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • Cake Factory antiaanbakvorm

Stap 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Stap 5 /5

Wanneer de genoise gaar is, snijd je hem horizontaal in tweeën en beleg je de onderste helft rijkelijk met jam. Leg vervolgens het bovenste gedeelte er weer op.

  • 300g Jam

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760