Nonnettes
- Totale tijd 1u. 7min.
- 15min.
Bereiden - 22min.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
100 g Honing
50 g Suiker
8 cl Water
50 g Boter
90 g Bloem
70 g Volkorenbloem
1 tl Bakpoeder
1 Zout
90 g Abrikozenjam
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de honing, suiker, boter, het water en een snufje zout in een pan en verwarm totdat de boter gesmolten is. Zet het vuur uit.
100g Honing 50g Suiker 8cl Water 50g Boter 1 Zout
Stap 2 /5
Voeg de twee bloemsoorten en het bakpoeder toe en meng goed door elkaar.
90g Bloem 70g Volkorenbloem 1tl Bakpoeder
Stap 3 /5
Verdeel het beslag in de muffinvorm en zet gedurende 30 minuten in de koelkast.
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 4 /5
Haal de vorm uit de koelkast, duw een theelepel abrikozenjam in het midden van elke muffin door een putje te maken. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
90g Abrikozenjam
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 5 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat afkoelen, haal voorzichtig uit de vorm en smullen maar.