Biscuittaart uit de Savoie
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
12 Eieren
240 g Suiker
90 g Suiker
105 g Bloem
105 g Maizena
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.
Stap 2 /5
Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.