Biscuittaart uit de Savoie
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 15min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
12 Eieren
240 g Suiker
90 g Suiker
105 g Bloem
105 g Maizena
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.
12 Eieren 240g Suiker 105g Bloem 105g Maizena
Stap 2 /5
Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.
12 Eieren 90g Suiker
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Cake Factory antiaanbakvorm
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.