Graanballetjes met amandelen en gedroogde vijgen
- Totale tijd 2u. 50min.
- 20min.
Bereiden - 2u.
Koken - 30min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
160 g Gedroogde vijgen
90 g Havermoutvlokken
4 cl Granaatappelsap (40 g)
50 g Honing
40 g Geroosterd amandelschaafsel
35 g Amandelpoeder
Toebehoren
Bakvorm voor 6 muffins
Bereiding
Stap 1 /4
Mix de vijgen tot een puree. Doe de puree in een kom. Voeg de honing en het granaatappesap toe om de puree te verdunnen. Voeg de andere ingrediënten toe en bewerk met een houten lepel tot een gelijkmatig deeg.
160g Gedroogde vijgen 90g Havermoutvlokken 4cl Granaatappelsap (40 g) 50g Honing 40g Geroosterd amandelschaafsel 35g Amandelpoeder
Stap 2 /4
Rol 12 balletjes. Rol ze door wat amandelpoeder en plaats ze in de vorm. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Bakvorm voor 6 muffins
Stap 3 /4
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 4 /4
Laat afkoelen voordat je ze serveert.